« terug naar vorige pagina

J.A. (Hans) Boodt

Huisarts (BIG-nummer: 79020129701)

Ik ben momenteel 63 jaar en woon sinds 1962 in Amstelveen. Na het doorlopen van de lagere school (St. Josefschool aan de Kalfjeslaan) en de middelbare school (Keizer Karel College) heb ik geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Eenmaal afgestudeerd in 1984 werd ik vrijwel direct als dienstplichtig arts opgeroepen bij de Koninklijke Landmacht en ben bij Defensie ‘blijven hangen’ tot eind 2001. In 1988 heb ik de huisarts-opleiding aan het Huisartsen Instituut van de Vrije Universiteit gevolgd en ik ben dan ook sinds april 1989 geregistreerd als huisarts. Daarna heb ik 12 jaar als militair-huisarts gewerkt op het militair gezondheidscentrum op de Frederikkazerne te Den Haag waar ik ook de commandant van was. Van 1998 tot eind 2001 ben ik daarnaast twee halve dagen per week werkzaam geweest in een ‘normale’ huisartspraktijk in het centrum van Den Haag (aan de rand van de bekende schilderswijk).

Sinds 2002 voer ik mijn eigen huisartspraktijk in Amstelveen, na deze te hebben overgenomen van Onne Logemann, huisarts.

Ik ben sinds 1990 gehuwd met Jolieke en heb 1 zoon (Stefan) en 2 dochters (Astrid en Chantal).